Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in februari 2017

Liefhebbers van series konden in februari hun hart ophalen. Er werden talloze nieuwe series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Zo ging het vierde seizoen van The 100 van start en werd Arrow seizoen 5 weer opgepakt. Daarnaast verschenen er nog meer boeiende series, we hebben ze gevangen in het lijstje met de Beste Series van februari.

Met name op de eerste dag van februari verschenen diverse topseries op Netflix. In de gehele maand verschenen er nieuwe seizoenen van series, maar werden er ook compleet nieuwe reeksen toegevoegd aan het aanbod. Dat maakte het niet makkelijker om tot een keuze te komen, maar het resultaat is wel een fraaie lijst met topseries.

How To Get Away With Murder seizoen 2

How To Get Away With Murder behoort absoluut tot één van de parels op Netflix. Deze veel bekroonde serie verscheen vorig jaar op Netflix, nadat het Amerikaanse bedrijf de wereldwijde streamingrechten had bemachtigd. Sinds februari is ook How To Get Away With Murder seizoen 2 op Netflix te zien. Het tweede deel van de serie is een vervolg op seizoen 1 en is minstens net zo spannend. Het tweede seizoen is min of meer in twee delen te verdelen. In het eerste deel ligt de focus vooral op de verdwijning van Rebecca en de zaak Caleb en Catherine, die Annalise behandelt. In deel twee ligt de nadruk meer op het onderzoek van Wes naar de zelfmoord van zijn moeder en wat de rol van Annalise daarin was.

Bekijk deze serie op Netflix

The Shannara Chronicles seizoen 1

The Shannara Chronicles is een nieuwkomer op Netflix. Het betreft een fantasy-dramaserie uit de Verenigde Staten en is gebaseerd op de boekenreeks Shannara van auteur Terry Brooks. Het eerste seizoen verscheen in Amerika in de nazomer van 2016 en is nu al volledig op Netflix te zien. In korte tijd won The Shannara Chronicles aan populariteit en dat had mede te maken met de succesvolle boekenreeks. The Shannara Chronicles draait om drie jongeren die de aarde moeten redden als een groot demonenleger voor een bedreiging zorgt.

Bekijk deze serie op Netflix

The Missing seizoen 2

In februari was het verschijnen van The Missing seizoen 2 op Netflix een kleine verrassing. Het eerste seizoen stond al een behoorlijke tijd op Netflix en onaangekondigd werd ook seizoen twee toegevoegd door de streamingdienst. The Missing is een spannende productie van de BBC en ook de Vlaamse zender Eén hielp mee bij de totstandkoming van de reeks. Seizoen twee draait om de vermissing van Alice. Zij is sinds 2003 vermist, maar in 2014 ontvangen haar ouders een melding van de politie dat Alice gesignaleerd is met een Frans meisje. Zij is eveneens in 2003 als vermist opgegeven. Wat is er gebeurd?

Bekijk deze serie op Netflix

Call the Midwife seizoen 5

Een andere ijzersterke Britse serie is Call the Midwife. Deze serie heeft zich al ruimschoots bewezen en sinds deze maand is alweer het vijfde seizoen te zien op Netflix. Rond Kerst verscheen al de kerstspecial en nu zijn dus ook alle afleveringen van het vijfde seizoen beschikbaar. In deel vijf probeert Trixie haar alcoholverslaving te overwinnen. Ondertussen worden er veel baby’s geboren in de buurt van Nonnatus House, waarvan met name de geboorte van het kind van Rhoda Mullucks aangrijpend is.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?