Beste van de Maand

De beste series op Netflix in januari 2017

We gaan alweer rap richting het einde van de eerste maand van 2017. Voor het eerst dit jaar is het daarom tijd om de balans op te maken. Wat zijn de beste nieuwkomers op Netflix van de afgelopen maand? In tegenstelling tot 2016 maken we in 2017 onderscheid tussen documentaires, series en films. Na de beste documentaires presenteren we hierbij de beste series van januari op Netflix.

Black Sails seizoen 3

Een jaar geleden werden we door Netflix blij gemaakt met Black Sails. In de eerste week verscheen seizoen 1 van deze serie en een paar weken later was het al de beurt aan het tweede seizoen. Daarna bleef het even stil, maar sinds deze maand staat Black Sails seizoen 3 op Netflix. In seizoen 3 wordt er gewoon voortgeborduurd op wat er in de voorgaande seizoenen gebeurd is, maar Kapitein Flint en zijn crew krijgen in seizoen 3 ook te maken met nieuwe tegenstanders.

Bekijk deze serie op Netflix

One Day At A Time seizoen 1

One Day At A Time verscheen op 6 januari op Netflix en is een gloednieuwe Original van de streamingdienst. One Day At A Time is een remake van de gelijknamige sitcom, die tussen 1975 en 1984 erg populair was. Ook de nieuwe variant van One Day At A Time bevalt de kijker erg goed. De komedieserie wordt op IMDb gewaardeerd met een 8+. De serie gaat over een alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder. Zij zorgt samen met haar ouderwetse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon.

Bekijk deze serie op Netflix

Frontier seizoen 1

Ook Frontier is een nieuwe Netflix Original, maar dan van een totaal ander genre. In deze serie, met Declan Harp in de hoofdrol, draait het allemaal om de snoeiharde strijd die ontstaat in de achttiende eeuw in Noord-Amerika. De strijd gaat tussen de pelsjagers en ondernemers. Hudson’s Bay Company domineert het allemaal en de onderlinge spanningen zorgen geregeld voor bloedige taferelen. Het eerste seizoen van Frontier is vooralsnog enthousiast. Komt er ook een tweede seizoen?

Bekijk deze serie op Netflix

The Blacklist seizoen 3

Het derde seizoen van The Blacklist is deze maand ook op Netflix verschenen. In dit derde seizoen van de hitreeks trekken Red en Liz verder met elkaar op, terwijl de taskforce ook gewoon blijft bestaan. Seizoen 3 is het voorlaatste seizoen van The Blacklist. Na seizoen 4 gaat de spin-off, The Blacklist: Redemption, van start. In seizoen 3 van The Blacklist wordt al langzaaam toegewerkt naar het einde van de serie, met een aantal heftige en schokkende gebeurtenissen.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?