Laatste nieuws over Netflix

Beste tienerseries op Netflix

Voor ieder wat wils in de Netflix-catalogus, dus ook vast en zeker voor tieners. De streamingdienst heeft de nodige tienerseries in zijn lijst staan, en wij hebben de állerbeste voor je op een rijtje gezet!

De top drie bestaat uit Julie and the Phantoms, Atypical en A Series of Unfortunate Events, maar in de top 20 zijn ook ‘fan favourites’ als The Baby-Sitters Club (de remake) én H2O: Just Add Water te vinden, uit de beginjaren van het huidige millennium.

Julie and the Phantoms

De Netflix-serie Julie and the Phantoms volgt het tienermeisje Julie, dat op een dag niet één, niet twee, maar drie geesten ontmoet. De spoken raken naarmate de tijd vordert steeds hechter bevriend met het hoofdpersonage en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten, Julie and the Phantoms dus! Er staat één seizoen van de goed beoordeelde (een 8,5 op ratingwebsite IMDb) serie op Netflix, maar mogelijk is er een tweede seizoen op komst. Daar wordt nu al een tijdje naar gehint…

Atypical

In Atypical volgen we de achttienjarige Sam, die autistisch is. We krijgen een inkijkje in zijn leven, met zijn ouders, zus Casey en psycholoog Julia. Aanvankelijk ligt de focus op Sam, maar in de latere seizoenen speelt Casey óók een hele grote rol. De hoofdpersonages krijgen te maken met de nodige problemen, die de gezinsleden gezamenlijk moeten oplossen. Atypical is ook een heel goed beoordeelde Netflix-serie, met een 8,3 op IMDb. Tieners kunnen hun hart ophalen met deze show!

A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events vertelt het verhaal van de drie Baudelaire-kinderen, genaamd Violet, Klaus en Sunny, die na een tragisch ongeluk wees zijn geworden. De kids gaan van pleeggezin naar pleeggezin, maar de gemene Graaf Olaf probeert de voogdij te krijgen, en daarmee aanspraak te maken op de grote erfenis die de ouders hebben achtergelaten. De kinderen komen opeens tot de ontdekking dat hun ouders deel uitmaakten van een mysterieuze organisatie! A Series of Unfortunate Events wordt wat minder goed beoordeeld dan de nummers één en twee, maar een 7,8 is natuurlijk geen sinecure.

De beste tienerseries op Netflix

Titel IMDb
1. Julie and the Phantoms 8,5
2. Atypical 8,3
3. A Series of Unfortunate Events 7,8
4. Alexa & Katie 7,5
5. Dash & Lily 7,5
6. The Baby-Sitters Club 7,4
7. Vrije Teugels 7,3
8. De Hopeloze Heks 7,3
9. H2O: Just Add Water 7,2
10. Raising Dion 7,2
11. Go! Vive a Tu Manera 7,1
12. Country Comfort 6,9
13. Expanding Universe of Ashley Garcia 6,9
14. Greenhouse Academy 6,9
15. Lost & Found: Music Studios 6,8
16. Fuller House 6,7
17. The Unlisted 6,7
18. Creeped Out 6,6
19. The Healing Powers of Dude 6,6
20. The Big Show Show 6,4

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?