Trailers

Better Call Saul finale teasers voorspellen reünies

De allerlaatste afleveringen van Better Call Saul zijn de komende periode te zien op Netflix. Vanaf 12 juli zullen de acht resterende episodes verschijnen, waarna één van de meest succesvolle prequels ooit gemaakt erop zit. En we mogen nog heel wat verwachten, zo wordt duidelijk aan de eerste beelden.

Twee teasers

Er zijn door AMC, de zender die in de Verenigde Staten de serie op de buis brengt, liefst twee teasers vrijgegeven. Hoofdrolspeler Bob Odenkirk bracht ze zelf naar buiten, waarin hij in één van zijn vele alterego’s terugkeert naar het kille Nebraska. Het grote probleem dient zich aan, want hij is namelijk herkend door een taxichauffeur. En er wordt ook verwacht dat er een reünie komt voor Jimmy aka Saul met Kim. Recent werd aangekondigd dat Carol Burnett is toegevoegd aan de cast als Marion. Wat haar rol zal zijn is nog niet bekend.

Walter White en Jesse Pinkman

De afgelopen maanden is al naar buiten gebracht dat Walter White en Jesse Pinkman te zien zullen zijn in het laatste seizoen van Better Call Saul. De hoofdpersonages van Breaking Bad werden lang verwacht in de prequel en het verhaal zal dus volledig toewerken naar de eerste ontmoeting van Saul Goodman met de twee drugsmakers.

Bekijk de teasers van de finale van Better Caull Saul

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?