Laatste nieuws over Netflix

Better Call Saul krijgt zeer opmerkelijke prequel

Better Call Saul is de prequel van Breaking Bad, om nu zelf ook een prequel te krijgen. De opnames van het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul worden momenteel opgenomen. Daarna zal er gewerkt aan worden aan een eigen spin-off: Slippin’ Jimmy.

De jeugdjaren van Jimmy McGill

In Breaking Bad leerden we Saul Goodman kennen. Het leverde hem een eigen serie op, waarin hij begon onder zijn echte naam Jimmy McGill. Langzaam veranderde hij in de louche advocaat Saul, maar nu wordt er nog een stap verder in de tijd gezet. De jeugdjaren van Jimmy zullen namelijk worden belicht in Slippin’ Jimmy, waarin ook zijn oudere broer Chuck een belangrijke rol krijgt.

Slippin’ Jimmy wordt animatieserie

Het bijzondere aan de nieuwste prequel is dat het gaat om een animatieserie. We gaan terug naar Cicero en het zal volledig worden gemaakt in retrostyle. AMC wil dit uit gaan brengen als webserie, waardoor het op dit moment nog de vraag is of Netflix hiervan de rechten zal verkrijgen. Wanneer de serie mag worden verwacht is nog niet duidelijk. Recent werd al duidelijk dat het slotseizoen van Better Call Saul in ieder geval veel langer op zich laat wachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?