Laatste nieuws over Netflix

Better Call Saul krijgt zesde én laatste seizoen

Better Call Saul is een maand vóór de start van het vijfde seizoen verlengd. De prequel van Breaking Bad krijgt namelijk een zesde seizoen. Tegelijkertijd zal dit ook het slotseizoen worden waar al enige tijd naar toe werd gewerkt.

Van Jimmy McGill naar Saul Goodman

Na het grote succes van Breaking Bad werd met de nodige moeite de prequel Better Call Saul gelanceerd. Toen de reeks met Bob Odenkirk in de hoofdrol eenmaal begon bleek het eveneens een doorslaand succes. Saul Goodman, de louche advocaat, heeft hierin de hoofdrol. Bij de start van de serie heet hij nog Jimmy McGill en we zien door de jaren heen hoe transformeerde tot Goodman.

Slotseizoen Better Call Saul wordt langer

Op 23 februari zal het vijfde seizoen beginnen in de Verenigde Staten op AMC, een dag later is de eerste aflevering al te zien op Netflix in Nederland. Het seizoen bestaat opnieuw uit tien afleveringen. Volgend jaar zal er dan nog een zesde seizoen volgen, waarin compleet naar het startpunt van Breaking Bad zal worden toegewerkt. Dit slotseizoen zal zelfs uit dertien afleveringen bestaan, de opnames worden later dit kalenderjaar gedraaid.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?