Laatste nieuws over Netflix

Better Call Saul seizoen 3 ook al besteld

Better Call Saul seizoen 2 Netflix
Better Call Saul seizoen 3 zal ook gemaakt worden door Vince Gilligan en Peter Gould. Momenteel loopt het tweede seizoen van de prequel van Breaking Bad. In Nederland is de serie exclusief bij Netflix te zien en waar veel spin-offs uitmonden in een flop blijkt Better Call Saul juist een grote hit.

In 2015 verscheen het eerste seizoen van Better Call Saul. Uiteraard gaat deze serie over Saul Goodman uit Breaking Bad, de louche advocaat. De kijker volgt Saul in de tijd dat Walter White en Jesse Pinkman nog lang niet in beeld zijn. Officieel heet Saul Goodman zelfs Jimmy McGill, de naam die hij in Breaking Bad heeft is een verbastering van It’s All Good Man. In Better Call Saul zien we de transformatie van Jimmy McGill naar Saul Goodman. Als Jimmy komt hij als beginnende advocaat al regelmatig in de problemen, omdat hij de grenzen van de wet altijd op zoekt en daar soms zelfs overheen gaat.

Toestemming voor derde seizoen Better Call Saul

In het tweede seizoen zien we steeds meer van Saul Goodman, maar dat wil niet zeggen dat daarmee het verhaal verteld is. Inmiddels is namelijk officieel bevestigd dat er groen licht is gegeven voor Better Call Saul seizoen 3. De kans is aanwezig dat we in het derde seizoen ook Mike Ehrmentraut (Jonathan Banks) weer terug zien. Mike heeft ook in de eerste twee seizoenen een rol en in het tweede seizoen wordt zijn rol alleen maar belangrijker. In de derde reeks zal dat niet anders zijn. Net als de eerste twee seizoen zal deel drie weer tien afleveringen duren.

Wanneer Better Call Saul seizoen 3 op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Op basis van het verleden kan februari 2017 met potlood ingevuld worden. Zowel seizoen één als seizoen twee ging in de tweede maand van het nieuwe jaar van start, op een dinsdag. De kans is aanwezig dat dit ook nu weer het geval zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?