Laatste nieuws over Netflix

Better Call Saul seizoen 4 is besteld

Better Call Saul seizoen 4 gaat er komen. Op Netflix werd de serie wekelijks van een nieuwe aflevering voorzien in Nederland. In Amerika bezit AMC de rechten en zij gaven dinsdagavond groen licht voor het nieuwe seizoen.

S’all good, man

Better Call Saul is een serie waarin Bob Odenkirk de hoofdrol speelt. Hij kruipt in de huid van Jimmy McGill, maar eigenlijk is hij beter bekend als Saul Goodman. Met deze naam was hij in Breaking Bad te zien en nadien kreeg hij met Better Call Saul zijn eigen serie.

In Better Call Saul zien we hoe Jimmy steeds meer transformeert naar Saul Goodman (S’all good, man). Als broer van Chuck, die partner is van advocatenkantoor HHM, heeft Jimmy het moeilijk om ook voet aan de grond te krijgen in het wereldje. Als hij merkt dat zijn bloedeigen broer hem tegenwerkt, gebruikt hij zijn creativiteit om toch als advocaat zijn brood te verdienen. Met name in het derde seizoen, dat onlangs werd afgerond op Netflix, zagen we steeds meer van de louche advocaat, die we ook van Breaking Bad kennen.

Better Call Saul seizoen 4 op Netflix

Nu Better Call Saul seizoen 4 besteld is, mogen we ook verwachten dat Netflix dit nieuwe deel weer gaat aanbieden in Nederland. De afgelopen drie seizoenen zorgde de streamingdienst er steeds voor dat de nieuwste aflevering kort na de uitzending in Amerika ook in Nederland te zien was. Er zijn nog geen signalen dat Netflix hier verandering in zou willen aanbrengen. Vooralsnog ziet het er dus naar uit dat Netflix Better Call Saul seizoen 4 ook gaat uitzenden.

De vraag is inmiddels hoe ver we met Better Call Saul van het Breaking Bad-tijdperk zitten. Aangezien Jimmy zich steeds meer als Saul gaat gedragen lijkt het moment dat de series elkaar ‘ontmoeten’ te naderen. Bovendien zagen we in het afgelopen seizoen weer een aantal personages die bekend zijn van Breaking Bad. De belangrijkste hiervan is Gus Fring, de grote drugshandelaar uit Breaking Bad maakte in seizoen 3 van Better Call Saul zijn entree. Ook in Better Call Saul seizoen 4 zullen we Gus Fring ongetwijfeld terug zien en misschien wel meer bekende personages. Wanneer Better Call Saul seizoen 4 precies van start gaat op Netflix is nog niet bekend. Tot nu toe ging het seizoen steeds van start in het eerste kwartaal van het jaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?