Laatste nieuws over Netflix

Better Call Saul seizoen 5 laat tot 2020 op zich wachten

Better Call Saul-fans moeten nog een flinke tijd op een houtje bijten. Het vijfde seizoen werd voor dit najaar verwacht, maar de makers hebben nu laten weten dat de nieuwe episodes rondom Jimmy McGill aka Saul Goodman pas in 2020 verwacht mogen worden.

Minimaal anderhalf jaar wachten

De prequel van Breaking Bad draait al vier seizoenen succesvol op AMC in de Verenigde Staten en wordt door Netflix wereldwijd gestreamd. Het eerste seizoen begon in februari 2015, waarna ook de twee daaropvolgende seizoenen in het voorjaar werden uitgezonden. Vorig jaar was het al anderhalf jaar wachten, want pas in het najaar van 2018 verscheen het vierde seizoen. Deze werd begin oktober afgerond.

Talent niet verwanselen

Het vijfde seizoen van Better Call Saul werd daarop verwacht in het najaar van 2019, maar AMC-president Sarah Barnett heeft aan Vulture laten weten dat het langer zal duren. “De serie is gedreven op talent. Deze willen we niet verkwanselen door het proces op te jagen. Dat zou een slechtere show opleveren en dat is het laatste dat we willen.” Hierdoor zal Bob Odenkirk komend jaar dus pas weer in de rol van Saul kruipen. Het is onduidelijk op de komst van de Breaking Bad-film ook nog van invloed is op de vertraging.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer Better Call Saul seizoen 5 begint? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?