Laatste nieuws over Netflix

Better Call Saul seizoen 5 heeft eindelijk een releasedatum

Better Call Saul seizoen 5 Netflix

Het lange wachten lijkt eindelijk bijna voorbij te zijn. Na anderhalf jaar gaat Better Call Saul eindelijk verder. Het vijfde seizoen is namelijk aangekondigd door AMC, de eerste aflevering is te zien op zondag 23 februari. Maar wanneer is het dan zover op Netflix?

Prequel van Breaking Bad

Gelukkig werden we in de lange pauze wel bezig gehouden met een nieuw Breaking Bad-avontuur. El Camino: A Breaking Bad Movie verscheen vorige maand op Netflix, waarin het verhaal verder ging over Jesse Pinkman. Better Call Saul vertelt juist het verhaal hoe Jimmy McGill om werd getoverd tot Saul Goodman, de advocaat in Breaking Bad. De prequel is een doorslaand succes, waardoor er nu dus al een vijfde seizoen verschijnt.

Dag later op Netflix?

Het vijfde seizoen van Better Call Saul zal in de Verenigde Staten opnieuw worden uitgezonden op AMC. De eerste aflevering is te zien op zondag 23 februari. Wereldwijd heeft Netflix de streamingrechten om de reeks uit te zenden. Netflix heeft al laten weten dat de eerste aflevering te zien zal zijn op maandag 24 februari, opnieuw direct de dag na de uitzending in de Verenigde Staten. Het vijfde seizoen zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen.

Bekijk de teaser van Better Call Saul seizoen 5