Laatste nieuws over Netflix

Bevestigd: That ’70s Show-cast keert terug voor That ’90s Show

De eerdere geluiden dat de bekende gezichten uit That ’70s Show ook zouden opduiken in de sequel That ’90s Show is nu bevestigd. De afgelopen periode zijn de opnames van de sitcom gedraaid en Netflix heeft nu alle informatie naar buiten gebracht.

Red en Kitty aan de keukentafel

Naast de informatie is er ook een eerste beeld verschenen van Red en Kitty aan de welbekende keukentafel. Op het eerste oog is er weinig veranderd, behalve dat het stel natuurlijk wat jaartjes ouder is geworden. Ze zijn nu tenslotte ook niet meer de ouders van Eric Forman, maar vooral de oma en opa van hun kleinkinderen.

Kinderen van Eric en Donna

De buren Eric Forman en Donna Pinciotti zijn uiteindelijk bij elkaar gekomen en hebben nu dochter: Leia Forman. In That ’90s Show zal Leia tijdens de zomervakantie gaan logeren bij oma en opa. Dit is het vertrekpunt van de serie, waarin zo weten we nu heel wat bekende gezichten terug zullen keren.

Iedereen keert terug behalve…

In gastoptredens zullen alle bekende gezichten uit That ’70s Show te zien zijn. Dan gaat het dus om Eric en Laura, maar ook om Fez, Jackie en Michael. De enige die zal ontbreken is Hyde, gespeeld door Danny Masterson. Hij is aangeklaagd wegens seksueel misbruik en deze zaak loopt nog altijd. Dit is ook de reden dat hij uit The Ranch werd geschreven, waar het gros van de acteurs van That ’70s Show te zien waren. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar lijkt niet heel lang meer op zich te laten wachten.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?