Laatste nieuws over Netflix

Bevestiging: Chesapeake Shores verlengd voor finaleseizoen

Tweeëntwintig weken moesten de fans van Chesapeake Shores erop wachten, nu is eindelijk de bevestiging daar. Er komt een zesde seizoen van de romantische dramaserie. Dit werd eerder deze week al duidelijk toen bleek dat er opnames gepland stonden. Tegelijkertijd heeft Hallmark ook slecht nieuws: de serie stopt!

Opnames gepland

Eerder deze week konden we al het nieuws brengen dat Chesapeake Shores verder zou gaan. De opnames stonden namelijk al op het punt van beginnen. Qualicum Beach was afgesloten voor opnames en de crew was sinds vrijdag al op locatie. Onduidelijk was echter wat er precies zou komen. Een nieuw seizoen, een afsluitende film waar eerder al eens over gesproken werd?

Zesde en laatste seizoen Chesapeake Shores

Hallmark, de zender die de eerste rechten heeft van Chesapeake Shores, heeft nu laten weten dat er deze zomer al een zesde seizoen zal verschijnen. Dit seizoen bestaat uit tien afleveringen. Meghan Ory, Robert Buckley, Treat Williams, Barbara Niven, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny en Andrew Francis zullen allemaal terugkeren. Tegelijkertijd maakt Hallmark bekend dat dit het laatste seizoen zal zijn. “We kijken er naar uit om de reis die de fans hebben gemaakt met de O’Briens te eren met een laatste en speciaal seizoen.”

Wekelijks op Netflix

De serie draait in de Verenigde Staten op Hallmark en Netflix heeft de internationale streamingrechten. De afgelopen seizoenen liepen daardoor ook gelijk met de uitzendingen in Amerika. Een dag na de weergave in Amerika was de episode dan al te zien in Nederland. Dit zal voor het zesde seizoen van Chesapeake Shores vermoedelijk ook zo zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?