Laatste nieuws over Netflix

Bevestiging over Undercover: Seizoen 4 niet op komst

Undercover seizoen 4, het is al een klein jaar oorverdovend stil rondom een mogelijk vervolg van de hitserie. Er is al meermaals gehint dat het bij de huidige drie seizoenen zal blijven en Tom Waes heeft daar nu een schepje bovenop gedaan. De deur zit voorlopig dicht, maar zeg nooit nooit!

Voorlopig geen vierde seizoen

“Natuurlijk heb ik in die serie met veel plezier samengespeeld met onder anderen Frank Lammers en Elise Schaap”, zegt Waes in De Telegraaf. De Belg was de tegenspeler van Ferry Bouman als Bob Lemmens. “Misschien komt er ooit nog een keer een vierde seizoen, maar voorlopig dus niet.” Eerder hintte Waes tegenover Superguide ook al dat het voorbij zou zijn. “Je kunt allerlei manieren verzinnen om Bob weer uit het gezinsleven te trekken, maar ik heb het gevoel dat het verhaal wel is verteld.”

Ferry de Serie

Dat is niet het geval wat er vooraf ging aan Undercover. We zijn al getrakteerd op Ferry de Film, waarin we zagen hoe Ferry van een loopjongen in Amsterdam naar Brabant trok. Komend kalenderjaar zal Ferry de Serie worden gelanceerd, waarin te zien zal zijn hoe Ferry de grote drugsbaron werd.

➡ Ferry de Serie: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?