Laatste nieuws over Netflix

Bewijst deze foto bijzondere nieuwe rol El Professor in La Casa de Papel?

La Casa de Papel keert binnenkort terug voor gloednieuwe afleveringen. Het eerste deel van het vijfde seizoen van de Spaanse hitserie komt op 3 september naar Netflix. Daarin maakt El Professor misschien wel een verrassende stap. Tot op heden hebben we hem vooral als het brein van de overvallen gezien, maar daar komt in het slotseizoen mogelijk wel verandering in.

Spaanse bank

Het einde van La Casa de Papel is nu echt in zicht. In het vijfde seizoen zijn we op het punt aangebroken dat de bende al meer dan honderd uur opgesloten zit in de Spaanse bank. Het is ze gelukt om Lissabon te bevrijden, maar voor een ander lid van de groep zit het er minder goed uit. El Professor is tenslotte gevangengenomen door Sierra en voor het eerst staat de bende er alleen voor. Maar voor hoe lang?

Op internet gaat er inmiddels een theorie rond waaruit zou blijken dat de Professor toch is ontsnapt aan Sierra. Hoe hij daar precies in slaagt, is nog onduidelijk. Onderstaande foto gaat inmiddels echter rond op social media. Een hoop fans hebben het idee dat El Professor erin slaagt om te infiltreren bij het leger. Een van de soldaten die al te zien was in de trailer van het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5, lijkt tenslotte verdacht veel op El Professor.

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Binnenkort zullen we antwoord krijgen op veel vragen waar we mee achterbleven na het vierde seizoen van La Casa de Papel. De Spaanse hitserie keert op 3 september namelijk terug voor gloednieuwe afleveringen. Drie maanden later, op 3 december, komt vervolgens het absolute slotstuk naar Netflix.

➡ Lees ook: La Casa de Papel seizoen 5: Alles wat we al weten

Bekijk hieronder de foto

El Professor La Casa de Papel

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?