Laatste nieuws over Netflix

Bijzonder project Sylvester Stallone voor Netflix

Sylvester Stallone Netflix
Sylvester Stallone gaat aan de slag voor Netflix. De Amerikaanse acteur werkt samen met Dave Broome aan de serie Ultimate Beastmaster, meldt Variety. Het betreft geen gewone serie, zoals we gewend zijn van Netflix, het is een competitie. De deelnemers komen uit zes verschillende landen: Amerika, Duitsland, Japan, Mexico, Zuid-Korea en Brazilië.

De serie Ultimate Beastmaster lijkt vergelijkbaar met Wipe Out. De deelnemers moeten namelijk over een hindernisbaan en uiteindelijk levert iedere aflevering van een uur één overwinning op: the Beast. De eerste negen afleveringen zijn de Amerikanen, Duitsers, Japanners, Mexicanen, Zuid-Koreanen en Brazilianen gescheiden van elkaar. In de laatste aflevering strijden de winnaars van de eerdere afleveringen tegen elkaar om de titel The Beastmaster op te kunnen strijken. Dit alles wordt geproduceerd door Stallone, die natuurlijk bekend is van zijn rollen als Rambo en Rocky.

Stallone gaat met Netflix op zoek naar The Beast

In totaal doen er 108 deelnemers mee aan Ultimate Beastmaster en zij komen uit zes verschillende landen: Amerika, Duitsland, Japan, Mexico, Zuid-Korea en Brazilië. Ieder land levert achttien deelnemers en twee hosts aan. Hier zitten een aantal bekende namen tussen: Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Charissa Thompson, Anderson Silva, Rafinha Bastos, Seo Kyung Suk, Park Kyeong Rim, Ines Sainz, Luis Ernesto Franco, Hans Sarpei, Luke Mockridge, Sayaka Akimoto en Yuju Kondo. Zij staan de deelnemers bij als ze de hindernisbaan op gaan.

Stallone keek er naar uit om Ultimate Beastmaster te maken voor Netflix. “De uitnodiging om samen te mogen werken met Netflix en mega-producent Dave Broom aan dit revolutionaire concept was een kans die ik niet kon laten liggen.” Het is nog niet bekend wanneer de tien afleveringen van een uur van Ultimate Beastmaster te zien zijn bij de streamingdienst. Wel is bekend gemaakt dat alle afleveringen op hetzelfde moment wereldwijd gelanceerd worden door Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?