Laatste nieuws over Netflix

Binnenkort te zien op Netflix

Netflix heeft weer een tip van de sluier opgelicht wat films die binnenkort online komen betreft. Dit keer zijn dat er iets minder in vergelijking met de afgelopen maanden, maar de ervaring leert dat het niet bij de films blijft die aangekondigd zijn. Iedere week verschijnt er weer nieuw aanbod online en deze titels zijn niet altijd aangekondigd.

Op maandag 23 juni verschijnen Cars en The Black Cauldron op Netflix. Het zijn allebei films van Disney, waarmee Netflix een exclusieve deal heeft gesloten. Cars is de door Pixar gemaakte animatiefilm, waarbij auto’s tot leven komen en avonturen beleven. Er is al een serie van Cars beschikbaar op Netflix: Cars Toon: Takel’s sterke verhalen. The Black Cauldron dateert uit 1985 en is ook een avonturenfilm.

Een dag later, op dinsdag 24 juni, begroeten we de documentaire Ayahuasca: Vine of the Soul op Netflix. Ook Philly Kid verschijnt die dag online. Deze actiefilm uit 2012 gaat over een voormalig worstelkampioen die vrij komt na een gevangenisstraf. Dillon McCabe wil weg van het criminele leven blijven, maar door een goede vriend komt hij toch weer in de problemen.

Tot slot maakte Netflix bekend dat op 27 juni de film Freelancers te zien zal zijn. Ook dit is een actiefilm, waarbij er rollen zijn weggelegd voor 50 Cent, Robert de Niro en Forest Withaker.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?