Trailers

Biohackers seizoen 2 in juli naar Netflix

Het tweede seizoen van Biohackers heeft een releasedatum gekregen op Netflix. De Duitse serie keert op 9 juli terug voor gloednieuwe afleveringen. Daarmee werd de serie vorig jaar niet alleen razendsnel vernieuwd, maar komt het tweede seizoen ook al razendsnel naar Netflix. Ook de officiële trailer van seizoen 2 is vrijgegeven.

Duitse sci-fi thriller

In het eerste seizoen van de Duitse sci-fi thrillerserie zagen we dat een studente geneeskunde aan een Duitse topuniversiteit in het geheim een complot aan het ontrafelen dat een familiedrama aan een visionaire biologieprofessor link.

Nu ze met succes illegale experimenten met DNA aan het licht geeft gebracht, realiseert Mia Akerlund zich plotseling dat ze haar kortetermijngeheugen de afgelopen drie maanden is kwijtgeraakt. In een poging om te begrijpen wat er gebeurd is, bevindt ze zich midden in een veel grotere situatie die haar tot het uiterste zal drijven.

Biohackers seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Biohackers komt op 9 juli naar Netflix. Dat nadat de serie in 2020 een razendsnelle verlenging kreeg. Het duurde slechts een week tot bekend werd dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Daarover vertelde maker Christian Ditter destijds: “Het is geweldig dat Biohackers doorgaat. Thematisch zal het tweede seizoen ook gaan over morele en ethische kwesties rond biohacking.” In aanloop naar de release van het tweede seizoen is ook de officiële trailer naar buiten gebracht.

Bekijk de trailer van Biohackers seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?