Trailers

Bioscoophit De Slag om de Schelde in oktober al te zien op Netflix

De Slag om de Schelde is deze zomer een succes in de Nederlandse bioscopen met 400.000 bezoekers en zal dit najaar wereldwijd verschijnen op Netflix. De film werd mede geproduceerd door de streamingdienst en daardoor komt deze dan ook direct na de bioscoopperiode al naar het platform.

Gijs Blom en Tom Felton

De film De Slag om de Schelde ging in juni in première in de bioscoop en zal vanaf 15 oktober te zien zijn op Netflix. In de film zijn rollen weggelegd voor Gijs Blom, Jamie Flatters, Susan Radder en Tom Felton. Felton is hiervan de bekendste naam, want hij speelde Draco Malfidus in de Harry Potter-films.

Walcheren in 1944

De Slag om de Schelde speelt zich af richting het einde van de Tweede Wereldoorlog. Eind 1944 in het Zeeuwse Walcheren nemen tienduizenden geallieerden het op tegen de Duitsers. In de film wordt het verhaal gevolgd van een Nederlander die voor de Duitsers vecht, een Engelse piloot en een Zeeuws meisje die bij het verzet zit. Het was een cruciale slag, want vrachtschepen konden niet naar het al bevrijde Antwerpen zolang de Schelde nog in handen was van de Duitsers.

Bekijk de trailer van de Slag om de Schelde

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?