Laatste nieuws over Netflix

Bird Box 2 is in de maak: Malorie

Bird Box Netflix Nederland

Bird Box komt voor een tweede film. Rond de feestdagen van 2018 was de film met Sandra Bullock in de hoofdrol het gesprek van de dag. Was de film nou goed of was Bird Box nou juist heel slecht? Feit is dat de cultstatus heel snel werd bereikt en iedereen wel een mening had over de ‘hype’. En nu gaat dit dus verder!

Malorie de nieuwe titel?

Schrijver Josh Malerman schreef het boek waar de film op is gebaseerd. Daar is een vervolg op geschreven, genaamd Malorie. Deze komt volgende week uit in de Verenigde Staten, de Nederlandse vertaling volgt later dit kalenderjaar. Ook deze zal nu worden verfilm door Netflix, zo heeft Malerman zelf laten weten in een interview met Inverse. Sterker nog, er wordt al aan gewerkt. “Ik kan bevestigen dat het project in productie is. Het is soms raar, al die geheimzinnigheid, maar ik sta er helemaal achter.”

Sandra Bullock ook in Bird Bird 2?

Sandra Bullock kan opnieuw haar opwachting gaan maken, want het boek Marolie draait namelijk om het gelijknamige personage. Inderdaad gespeeld door Bullock. Voor iedereen die nog met vragen zat na Bird Box kan zijn hart ophalen, want het nieuwe verhaal zal beginnen waar Bird Box namelijk eindigde. “We starten bij de school voor blinden en vervolgens maakt het verhaal een tijdssprong naar enkele jaren later. De actie begint echt op gang te komen zo’n tien jaar verder.”

Geblinddoekt door het leven

In Bird Box is de wereldbevolking in gevaar, omdat een mysterieuze kracht het leven van velen al heeft ontnomen. Het is van belang dat je het niet ziet, want zodra er oog in oog mee staat is je leven voorbij. Er is maar één plek die eventueel veiligheid kan bieden en daar gaat Malorie (Bullock) met haar twee kinderen naar op zoek. Dit moet echter wel geblinddoekt, om te voorkomen dat ze oogcontact krijgen met de mysterieuze kracht.