Laatste nieuws over Netflix

Bizarre eerste beelden Lucifer musical-episode vrijgegeven

In de tweede helft van het vijfde seizoen van Lucifer kunnen we een zeer bijzonder en misschien ook wel bizarre aflevering verwachten. Steeds meer series maken een musical-episode en aan deze rage dus nu ook Lucifer mee.

Van zwart-wit naar musical

In het eerste deel van het vijfde seizoen was ook al een speciale aflevering. It Never Ends Well for the Chicken was aflevering 4 van seizoen 5. Hierin werd de klok teruggedraaid naar 1946 en was de gehele episode te zien in zwart-wit. Het draaide hierin om de moeder van Maze. Nu komt er dus een musical.

Another One Bites the Dust

Tom Ellis was in ieder geval lyrisch. “De musical episode van Lucifer is één van de meest leuke en bevredigende ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik kan niet wachten tot jullie dit allemaal kunnen zien!” De eerste teaser die is vrijgegeven is een wel zeer opmerkelijke uitvoering van Another One Bites the Dust. Deze Queen-klassieker wordt gespeeld en op gedanst, terwijl er nog een lijk van een vermoorde scheidsrechter midden op het veld ligt. Het komt dan ook ietwat dubieus over.

Wanneer komt Lucifer 5B?

Het is nog de vraag wanneer deze aflevering te zien zal zijn. De opnames van seizoen 5B worden deze maand als alles goed verloopt afgerond. Daarna worden de opnames voor seizoen 6 gelijk gestart. Tom Ellis, de vertolker van Lucifer, liet recent weten dat hij hoopte dat seizoen 5B rond de feestdagen op Netflix kon verschijnen.

Bekijk de eerste beelden van de musical aflevering

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?