Laatste nieuws over Netflix

Blaast Netflix ook Toy Boy nieuw leven in met tweede seizoen?

Met Toy Boy heeft Netflix opnieuw een Spaanse hitserie te pakken. De streamingdienst gooide al hoge ogen met onder meer La Casa de Papel en nu blijkt dat die serie en Toy Boy misschien wel meer op elkaar lijken dan eerder gedacht. Opmerkelijk genoeg scoorden beide series in het begin in Spanje niet heel goed, maar zijn ze op Netflix volledig opgeleefd. Nu is het de vraag of er van Toy Boy ook een vervolg komt.

Slecht begin in Spanje

Toy Boy ging in eerste instantie in première op Antena 3. Gek genoeg wist Toy Boy daar echter niet uit te groeien tot een succesvolle serie. Over een vervolgseizoen is dan ook logischerwijs nooit besloten. Maar alles is verandert nu de serie op Netflix juist wel uitstekend scoort en het eerste seizoen ons achterliet met een grote cliffhanger. Actrice María Pedraza (Triana) kan nog niets kwijt over de toekomst van de reeks. “Er is nog niets bekend, ik laat het daarbij…”

Nieuw leven

Het is de actrice wel opgevallen dat Netflix de serie net als La Casa de Papel nieuw leven heeft ingeblazen. “Ik ben erg blij dat de series een tweede leven hebben gekregen op het platform. Bij Antena 3 werkten ze helemaal niet en dan hebben ze internationaal cijfers vermorzeld. Ik wist niet dat Toy Boy het zo goed deed, tot ze het me vertelden. Dat is mooi, want het kost veel om dergelijke series te maken. Dat een serie niet goed loopt, wil niet zeggen dat het werk van de acteurs of het technische team verkeerd is.”

Toy Boy seizoen 2 op Netflix

Het is nu dan ook afwachten of Netflix en Antena 3 ervoor kiezen om een vervolg te maken van Toy Boy. Duidelijk is dat de serie al wekenlang bovenaan de toplijsten staat op de streamingdienst. Mocht er een vervolg worden aangekondigd, moeten we daar naar verwachting wel een tijdje op wachten. Mogelijk kunnen we daar dan pas in 2021 mee aan de slag.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Toy Boy seizoen 2 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?