Laatste nieuws over Netflix

Black Lightning stopt na aankomende vierde seizoen

In navolging van Supergirl zal er komend seizoen nog een DC-serie voor het laatst te zien zijn. Black Lightning stopt, zo heeft The CW bekendgemaakt. Daarmee heeft deze reeks voor een DC-serie opvallend weinig seizoenen gekregen. Na vier jaar is het al klaar.

Jefferson Pierce

In Black Lightning is Jefferson Pierce het hoofdpersonage. Hij is gestopt als superheld, maar wanneer een lokale bende op komt zetten voelt hij zich genoodzaakt om in te grijpen. Eén van zijn beste studenten wordt namelijk door de bende opgenomen. Inmiddels zijn er drie seizoenen onderweg en zal de komende maanden het vierde seizoen worden uitgezonden op The CW. Daarna komt deze naar Netflix.

Relatief korte reeks

De series van DC, die voornamelijk zijn ondergebracht in Arrowverse, worden door The CW volledig uitgesmeerd. Arrow stopte pas na acht seizoenen, terwijl Supergirl komend voorjaar het zesde en laatste seizoen krijgt. Ondertussen gaat The Flash al op voor het zevende seizoen en Legends of Tomorrow aan het zesde. Mogelijk krijgt Black Lightning nog wel een spin-off, want in het vierde seizoen is er een aflevering met Painkiller als centraal personage. Dit is gelijk een pilot-aflevering voor de mogelijke spin-off.

Op Netflix als seizoen klaar is

De eerste twee seizoenen van Black Lightning liepen op Netflix mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Een aantal dagen na de uitzending in Amerika was de aflevering ook te zien in Nederland. Bij het derde seizoen was dat anders. Een aantal dagen ná de seizoensfinale was het hele seizoen op Netflix te zien. de verwachting is dat dit ook voor het vierde seizoen zal gelden, waardoor deze aan het begin van de zomer te zien zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?