Laatste nieuws over Netflix

Black Mirror Seizoen 3: Officiële trailer

Black Mirror Seizoen 3 Netflix
De officiële trailer van Black Mirror seizoen 3 is verschenen. Netflix blaast deze serie op 21 oktober nieuw leven in en met de allereerste trailer weten we nu een beetje waar het naartoe gaat in het derde seizoen van Black Mirror.

Zes nieuwe verhalen

Er zijn al twee seizoenen van Black Mirror gemaakt. Dat was nog voordat Netflix ‘instapte’. De serie werd gemaakt door Charlie Brooker en sleepte ook internationale prijzen in de wacht. De serie was in beheer van Channel 4, totdat Netflix dus kwam. Zij zorgen er nu voor dat de hele wereld naar het derde seizoen kan kijken. Net als de eerste twee seizoenen is iedere aflevering weer een nieuw verhaal, met een nieuwe cast. Seizoen 1 telde drie afleveringen, seizoen 2 ook, maar voor het derde seizoen werden er zes afleveringen gemaakt. Zes verhalen dus en ook nu weer bedacht door Charlie Brooker.

Black Mirror op Netflix

De afleveringen van Black Mirror staan er om bekend om ‘vreemd’ te zijn en ook op Netflix met het derde seizoen is dit het geval. “Netflix biedt ons een enorm platform met een diverse kijkers. Hierdoor kunnen we de verhalen groter, vreemder, internationaler en diverser dan ooit make”, zei Brooker al eens. Iedere aflevering is er dus weer een nieuwe verhaallijn, met een andere cast. Toch is er wel een rode draad te vinden in het derde seizoen van Black Mirror op Netflix. De technologische ontwikkelingen staan namelijk iedere aflevering centraal. Vanaf vrijdag 21 oktober staan de zes gloednieuwe afleveringen online op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?