Laatste nieuws over Netflix

Black Summer na ruim half jaar toch verlengd voor tweede seizoen

Vrij verrassend heeft Netflix besloten om Black Summer te verlengen met een tweede seizoen. Die verrassing zit er vooral in dat dit besluit pas ruim een half jaar na de release van het eerste seizoen is genomen.

Prequel van Z Nation

Het nieuws komt in de week dat het vijfde en tevens laatste seizoen van Z Nation op Netflix is verschenen. Black Summer is namelijk een prequel van Z Nation. Enige overlap in personages is er niet, want Black Summer speelt zich ruim voor Z Nation af. Rose is het hoofdpersonage en maakt deel uit van een team dat de taak heeft gekregen om te vechten tijdens een zombie-apocalyps. Daarbij is ze haar dochter kwijtgeraakt en begint aan een reis om haar terug te vinden.

Jamie King terug als Rose

In april van dit jaar verscheen het eerste seizoen van Black Summer. De reviews waren lang niet altijd even goed, maar de serie werd massaal bekeken. Dat deed Netflix nu uiteindelijk toch besluiten om een tweede seizoen te maken. De opnames zullen opnieuw plaatsvinden in het Canadese Alberta, het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen. Jamie King zal terugkeren als hoofdrolspeelster Rose én tevens producer. Wanneer Black Summer seizoen 2 vervolgens op Netflix zal verschijnen is nog niet duidelijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?