Laatste nieuws over Netflix

Zombieserie Black Summer komt in april op Netflix

De zombieserie Black Summer komt volgende maand al op Netflix. De serie werd eerder al aangekondigd als prequel van Z Nation. Het speelt in hetzelfde universum af en het eerste seizoen van Black Summer zal bestaan uit acht episodes.

Vol op zombieseries op Netflix

Fans van zombieseries kunnen inmiddels hun hart ophalen op Netflix. Onlangs werden acht seizoenen van The Walking Dead toegevoegd aan het aanbod. Drie seizoenen van Z Nation staan op Netflix en daar komt nu dus ook de prequel bij genaamd Black Summer. Het eerste seizoen verschijnt op 11 april op Netflix.

Black Summer

In Black Summer draait het om Rose (gespeeld door Jaime King). Ze maakt deel uit van een team dat de taak heeft gekregen om te vechten tijdens een zombie-apocalyps. Daarbij is ze haar dochter kwijtgeraakt en begint aan een reis om haar terug te vinden.

Geen cross-over met Z-Nation

De makers hebben al laten weten dat er geen kruisbestuiving zal plaatsvinden tussen Black Summer en Z Nation, aangezien die laatste serie zich ‘een flinke tijd’ na Black Summer afspeelt. De trailer van het eerste seizoen is een kleine maand voor de release verschenen.

Bekijk de trailer van Black Summer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?