Laatste nieuws over Netflix

Blackspace: Na Fauda en Hit & Run derde Israëlische thriller op Netflix

Met Blackspace verschijnt een derde Israëlische actieserie op Netflix. De afgelopen jaren was Fauda al zeer succesvol en deze zomer kende Hit & Run een zeer succesvolle lancering. Daar komt nu dus het eveneens zeer heftige Blackspace bij.

Schietpartij op een school

Wat begint als een heel lief tafereel op een middelbare school, wordt al snel traumatisch. Terwijl er een muziekvoorstelling gaande is, komen mensen met enge dierenmaskers binnenlopen. Voor iemand ook maar kan reageren wordt het vuur geopend, waarbij vier leerlingen om het leven komen.

Rechercheur Rami Davidi

Het is aan rechercheur Rami Davidi om te achterhalen wat er gebeurd is. Davidi is zelf een voormalig leerling op de school en komt daardoor tijdens het onderzoek in de knoop met zichzelf. Zijn verleden op de school was namelijk geen pretje en ondertussen blijken diverse leerlingen de waarheid niet te vertellen. Ze hebben allemaal hun eigen belang. De leerlingen communiceren namelijk met een app genaamd Blackspace. Op 1 oktober zal het gehele eerste seizoen van Blackspace op Netflix verschijnen.

Bekijk de teaser van Blackspace

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?