Laatste nieuws over Netflix

Bling Empire: Zo gaat het nu met de cast

Netflix lanceerde op 15 januari het eerste seizoen van Bling Empire. In de realityserie volgen we LA’s superrijke Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers. De opnames van het seizoen vonden echter al al ruim een jaar geleden plaats. Sindsdien is er een hoop veranderd. In dit artikel vind je hoe het nu gaat met de cast.

Let op: dit bericht bevat spoilers.

1. Kevin heeft nu zijn eigen plek

Kevin heeft stappen gezet sinds dat de opnames van Bling Empire hebben plaatsgevonden. Kevin heeft namelijk eindelijk zijn eigen appartement gevonden. Hij heeft zijn gedeelde woonkamer en huisgenoten gedumpt voor een appartement van zo’n 500m². Daarvoor betaalt hij maandelijks zo’n 1.700 Amerikaanse dollar.

2. Christine nog steeds gekwetst

Christine Chiu heeft het nog altijd moeilijk als ze de afleveringen van Bling Empire terugziet. “Als ik Anna spelletjes zie spelen, stoelen veranderen of me de verkeerde tijd vertelt, doet het nog steeds een beetje pijn. Maar het is wat het is”, vertelde Christine. In een eventueel tweede seizoen zou Christine wel meer van zichzelf willen laten zien.

“Ik was erg nerveus om te zien hoe een deel van mijn speelse ondeugend kant op het scherm zou verschijnen en het dramatische kat-en-muisspel dat ik met Anna had. Dus ik heb spijt van de manier hoe ik overkwam. Ik hoop dat als we meer seizoenen krijgen, dat fans een vollediger beeld krijgen van mijn leven en de dingen die ik waardeer. De leuke kant van Christine.”

3. Zijn Kelly en Andrew nog samen?

In Bling Empire hebben we ook een andere kant gezien van Andrew. Toch zijn Kelly en Andrew wel nog samen. “We werken eraan. We zitten momenteel op de beste plek ooit in onze relatie na zes jaar ups en downs, denk ik dat we nu op een plek zijn waar we nog nooit zijn geweest. We begrijpen elkaar beter. We gaan door met de therapie, blijven dingen uitzoeken. We weten allebei dat ware liefde moeilijk te vinden is en dat onze liefde voor elkaar onvoorwaardelijk is.” De twee zijn na de opnames van Bling Empire overigens wel zo’n vijf maanden uit elkaar geweest.

4. Wanneer is de bruiloft van Cherie en Jessey?

Helaas hebben Cherie en Jessey nog geen datum geprikt voor hun bruiloft. “We hebben nog geen datum. We willen geen bruiloft via Zoom. We willen niet een bruiloft plannen en dan een klein feestje hebben of dat mensen ziek worden. We weten het nog niet. Er staat nog niets vast.”

5. Hoe is het nu tussen Kim en Kevin?

De band van Kim en Kevin is een bijzondere, maar komen de twee ook uit op een volgende stap? “De relatie van Kim en mij is heel erg veranderd. We praten veel over relaties. Is er een aantrekkingskracht? Ik weet het niet. Natuurlijk is ze hot. Maar Kim en ik volgen elkaar niet op Instagram. We hebben nog steeds een social media rivaliteit. Als ik haar eerst volg en zij volgt me niet terug, betekent dat dan dat ik jou leuker vind dan jij mij? Ze bekijkt wel al mijn stories.” Voor nu lijkt het dan ook niets te zijn geworden tussen Kim en Kevin.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Bling Empire seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de complete video

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?