Laatste nieuws over Netflix Trailers

Bloodline seizoen 2: Officiële trailer

Seizoen 2 BLoodline
Eind maart is de lanceringsdatum van Bloodline seizoen 2 al aangekondigd door Netflix en een paar weken later zijn de eerste beelden van het tweede seizoen verspreid. De streamingdienst heeft namelijk de officiële trailer van Bloodline seizoen 2 vrijgegeven.

Het tweedes seizoen van Bloodline verschijnt op 27 mei op Netflix. Het eerste seizoen stond bol van het drama. De familie Rayburn heeft een zorgeloos leven, totdat zoon Danny terugkeert naar Florida Keys, waar de familie een hotel heeft. De puinhoop die dan ontstaat wordt steeds groter en hier borduurt Bloodline in het tweede seizoen op voort. Ook in de nieuwe reeks staat drama centraal. Er komen mensen uit het verleden van Danny naar Florida Keys en ondertussen raken de Rayburns meer en meer van elkaar vervreemd. De onheilspellende trailer hieronder laat zien wat je ongeveer kunt verwachten van Bloodline seizoen 2.

Terugblik op Bloodline seizoen 1

Heb je wel gekeken naar het eerste seizoen van Bloodline, maar weet je niet meer precies wat er allemaal gebeurd is? Dan heeft Netflix een nuttige video voor je. In onderstaande video zijn de belangrijkste momenten uit het eerste seizoen samengevat. Uiteraard bevatten deze beelden spoilers. Het is dus niet aan te raden om de clip te bekijken als je nog naar het eerste seizoen moet kijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?