Laatste nieuws over Netflix

Bob Morley en Eliza Taylor spreken voor het eerst over hun huwelijk

Fans van The 100 werden vorige maand flink verrast toen bekend werd dat Bob Morley en Eliza Taylor in het diepste geheim getrouwd waren. Een groot deel van de fans van de show smeekt al jaren om een relatie van Bellamy en Clarke in de show en nu bleken ze buiten de show elkaar juist gevonden te hebben.

Taylor en Morley over huwelijk
De twee willen niet veel kwijt over hun huwelijk, maar vertelden toch iets aan E! News. “We zijn heel gelukkig. We willen ons privéleven het liefst privé houden”, vertelde Taylor. “Er is een reden waarom het privéleven heet. Het was iets voor ons en onze familie”, vulde Morley aan. “Het was heerlijk”, besloten de twee samen.

Hun relatie in het echte leven, staat volledig los van hun relatie in de show. “De relatie tussen Bellamy en Clarke heeft niets te maken met Eliza en mij. Feit en fictie, het is een enorm verschil. Om dat maar even duidelijk te maken. Maar het is grappig om de speculaties enzo te zien, maar we moeten in ons achterhoofd houden dat feit en fictie twee heel verschillende dingen zijn.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?