Laatste nieuws over Netflix

Bob Odenkirk stabiel na hartaanval tijdens opnames Better Call Saul

Bob Odenkirk heeft een hartaanval gehad tijdens de opnames van Better Call Saul. De acteur is stabiel, zo is het nieuws een dag na de gebeurtenissen. Odenkirk werd met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd, waarop de opnames logischerwijs stil zijn gelegd.

Dinsdagochtend ingestort

De 58-jarige Odenkirk, die de hoofdrol van Saul Goodman vertolkt, is dinsdagochtend om half twaalf plaatselijke tijd in New Mexico in elkaar zijn gezakt. Medewerkers van de productie hebben daarna direct de alarmnummers ingeschakeld. Odenkirk is vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis. Lang bleef het stil, maar nu is er een verklaring afgegeven. “We kunnen laten weten dat Bob in stabiele conditie is nadat hij een hartaanval heeft gehad. Hij en zijn familie danken de artsen en de crew.”

Laatste seizoen Better Call Saul

Momenteel wordt het zesde en tevens laatste seizoen van Better Call Saul opgenomen, de reeks moet vervolgens in 2022 worden uitgezonden. Het is het slotstuk van de prequel van Breaking Bad, waarin Odenkirk eveneens als advocaat Saul Goodman te zien was. Bronnen laten aan Hollywood Reporter weten dat de opnames ongeveer halverwege waren. Het is onduidelijk hoelang de productie stil zal blijven liggen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?