Laatste nieuws over Netflix

Boekenhit De zeven echtgenoten krijgt Netflix-verfilming

Ken jij het boek De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo (The Seven Husbands of Evelyn Hugo) van schrijfster Taylor Jenkins Reid? Nee: we bedoelen niet de serie van de overleden schrijfster Lucinda Riley, De zeven zussen. De zeven echtgenoten dus. Dat boek krijgt een Netflix-verfilming!

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo

De zeven zussen was een megahit, maar het recept voor succes in gevonden: stop het getal zeven in de titel van je boek en kassa! De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo is namelijk óók een bekende roman. Het boek van Taylor Jenkins Reid (ook bekend van Daisy Jones & the Six en Malibu Rising) werd in juni 2017 gepubliceerd en wordt zeven jaar na dato nog stééds veel gelezen. Zo heel gek is dat niet, want de roman werd onder andere genomineerd voor een Goodreads Choice Award, best een belangrijke prijs in boekenland.

Evelyn Hugo en Monique Grant

Het verhaal van De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo gaat over een Hollywood-icoon, Evelyn Hugo natuurlijk! Het hoofdpersonage is al weer 79 jaar oud als ze besluit na jaren van stilte eindelijk het échte verhaal te delen over haar leven vol glitter and glamour, maar óók de nodige schandalen. Om dit allemaal op papier te zetten benadert ze de onbekende reporter Monique Grant. In haar ‘over the top‘ luxueuze appartement in New York City vertelt Evelyn Hugo haar verhaal aan Grant. Ze doet een boekje open over het begin van haar carrière in de jaren vijftig, over onverwachte vriendschappen en (natuurlijk) verboden liefdes. Maar opeens komen de verhalen van Evelyn en Monique op een behoorlijk tragische manier samen!

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo op Netflix

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo komt dus naar Netflix en aan producer Liz Tegelaar de taak om het boek om te turnen in een script, waar Leslye Headland weer mee aan de slag kan gaan als regisseur. Verder weten we eigenlijk nog helemaal niks! Wanneer deze film uitkomt? Geen idee, maar de opnames moeten nog starten en dus zul je nog wel even geduld moeten hebben. Zelfs de personages moeten nog gecast worden. Geduld is gelukkig… een schone zaak.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?