Laatste nieuws over Netflix

Bonusfamiljen komt met afsluitende film: Länge Leve Bonusfamiljen

Vier seizoenen hebben we genoten van Bonusfamiljen. De Zweedse komedie-dramaserie liet het leven zien van een samengesteld gezin, met alle herkenbare problemen. Een vijfde seizoen komt er niet, wel is er een afsluitende film gemaakt: Länge Leve Bonusfamiljen.

Wereldwijd verspreid

Netflix heeft de streamingrechten van de Zweedse serie en naar nu blijkt ook van de film. Wereldwijd zal deze namelijk worden verspreid. Half augustus is Länge Leve Bonusfamiljen al in diverse landen verschenen, maar nog niet in Nederland en België. Een releasedatum is nog niet bekend, al zal deze vermoedelijk niet al te lang op zich laten wachten.

Samengesteld gezin

In de serie Bonusfamiljen volgen we Lisa en Patrik. De twee zijn een gelukkig stel dat binnenkort hun eerste gezamenlijke kindje mag verwelkomen. De twee hebben uit hun vorige relaties echter ook al kinderen. Lisa is de gelukkige moeder van een zoon genaamd Eddie en een dochter genaamd Bianca. Patrik is al de vader van zoon William. Lukt het dit koppel om nu ook samen een familie op te bouwen, terwijl ze zich navigeren door het doolhof van exen en kinderen?

Lisa en Patrik

In Zweden is Länge Leve Bonusfamiljen rond de feestdagen uitgezonden en nu zijn de rechten dus ook vrijgekomen voor Netflix. ** spoileralert ** In het slotstuk gaan we zien hoe het af gaat lopen met Lisa en Patrik. Ze hebben hun huwelijk weer opgelapt na de ontrouw van Patrik. Maar alles zal veranderen wanneer er een brief van de rechtbank binnenkomt over de scheidingspapieren. Lisa was namelijk vergeten dat ze deze had ingediend.

Bekijk de trailer van Länge Leve Bonusfamiljen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?