Laatste nieuws over Netflix

Borgen seizoen 4 staat voor dit voorjaar gepland op Netflix

De revival van Borgen is aanstaande. Een jaar geleden werd de Deense serie nieuw leven ingeblazen en vervolgens verschenen de eerste drie seizoenen wereldwijd op Netflix. Nu is het kersverse vierde seizoen van de politieke dramaserie aanstaande.

Minister van Buitenlandse Zaken

Van 2010 tot en met 2013 was Borgen een hele grote hit. Borgen is een politieke dramaserie in Denemarken, die draait om Birgitte Nyborg. Ze wordt de eerste vrouwelijke premier van het land. In het nieuwe seizoen zal Nyborg de zetel bekleden van Minster van Buitenlandse Zaken. Ook zal er worden ingezoomd op Katrine Fønsmark. De perschef van Birgitte keert terug in de journalistiek om een groot televisiestation te runnen.

Seizoen 4 dit voorjaar te zien

Aan die vierde seizoen van Borgen is het afgelopen jaar gewerkt en de Deense serie zal dit voorjaar terugkeren. Times Radio sprak met maker Adam Price, exact tien jaar na de release van de serie in Groot-Brittannië. Daarin werd bekendgemaakt dat Borgen in het voorjaar van 2022 zal terugkeren. Eerst is de reeks in Denemarken te zien op DR, net zoals met de originele eerste drie seizoenen. Daarna komt het gehele seizoen wereldwijd op Netflix. In de tussentijd meer Scandinavische series kijken? Dit zijn de beste op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?