Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Brady over Virgin River-cliffhanger: “Hoog op verdachtenlijst”

De grote vraag die de kijkers van Virgin River in het derde seizoen zal bezig houden, is wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. We weten al dat hij de schotwond overleeft, maar door wie is hij zo toegetakeld? Acteur Benjamin Hollingsworth beseft dat het er niet goed uitziet voor zijn karakter Brady.

Hoofdverdachte

Brady wordt door veel kijkers van Virgin River verdacht. “Ik ben er vrij zeker van dat Brady hoog op de verdachtenlijst staat. Het zou me niet verbazen als de fans weddenschappen afsluiten over wie Jack uiteindelijk heeft neergeschoten. En ik vraag me af wat de kansen zijn voor Brady”, begon Brady in een interview met TVLine.

“Als ik de rol speel, probeer ik te spelen met de acties die hij opzettelijk doet en de acties die hij misschien heeft gedaan uit wrok of woede. Ik wil de mogelijkheid openlaten dat hij het misschien was, omdat het mogelijk is. Ik zou graag geloven dat hij het niet heeft gedaan, maar dat is omdat ik hem speel. Omdat ik zo dicht bij hem sta. Ik geloof niet dat hij iemand is die zoiets zou doen, ongeacht zijn gemoedstoestand. Maar het is onmogelijk om hem niet verdacht te maken.”

Buitenstaander

Hollingsworth heeft ook het idee dat het voor Brady niet altijd even makkelijk moet zijn vin Virgin River. “Het moet moeilijk zijn om je een buitenstaander te voelen in zo’n klein stadje. Maar hij is ook zijn hele leven al een buitenstaander geweest. Zijn ouders waren er niet echt toen hij jonger was. Zijn oom voedde hem op en liet hij vrijwel aan zijn lot over. Ik denk dat hij gewend is om op het randje te leven. Hij is ook een beetje als een zwerfhond. Hij kan in zowat elke situatie overleven. Ik denk dat veel mensen in Virgin River hem onderschatten.”

Het derde seizoen zal ons veel meer van Brady laten zien. “Je krijgt veel meer huid te zien. Het zijn veel salades en koolhydraatarme diëten geweest. Mijn vrouw is veganist en ik had echt nog nooit een veganistisch dieet geprobeerd, maar ik heb gehoord dat minder zuivel en dat soort dingen je echt kan helpen als je voor de camera je shirt uittrekt.” Dat belooft dus heel wat voor het derde seizoen van Virgin River.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?