Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Brady raakte rol bijna kwijt door Virgin River

Benjamin Hollingworth is bekend als Brady in Virgin River. Zijn carrière is echter meer dan dat en vorig jaar slaagde hij erin om een nieuwe grote rol in de wacht te slepen. Het had echter niet veel gescheeld of Hollingworth had de rol misgelopen door zijn rol in Virgin River. Dat vertelt hij in een exclusief gesprek met Cool America.

Brady uit Virgin River

Fans van Virgin River hebben Benjamin Hollingworth de laatste jaren leren kennen als Brady. Voor zijn karakter was het allesbehalve makkelijk in de serie. We leren hem kennen als een goede vriend van Jack Sheridan. De twee kennen elkaar van hun tijd bij de marine, maar daarna is het bergafwaarts gegaan met Brady. Aan het eind van het derde seizoen van Virgin River wordt Brady zelfs opgepakt voor het neerschieten van Jack, maar is hij daar wel echt schuldig aan?

Joe Pickett

Wollingsworth is erin geslaagd om de rol van Ote Keeley in drie afleveringen van de Spectrum Original-serie Joe Pickett te mogen vertolken. Toch had het niet veel gescheeld, of hij had die rol vanwege zijn Virgin River-schema af moeten staan. “Het kan heel moeilijk zijn om te navigeren. Er was een moment waarop het ernaar uitzag dat ik de rol kwijt zou raken vanwege de agenda van Virgin River.” Gelukkig gebeurde dat niet en is het Hollingsworth toch gelukt om de rol te bemachtigen.” De makers van Joe Pickett hebben de opnames verplaatst om mij tegemoet te komen en ik ben daar enorm dankbaar voor.

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Ondertussen wachten fans van Virgin River op het vierde seizoen van de romantische dramaserie. Alhoewel een releasedatum nog niet bekend is gemaakt, lijkt het wachten op het nieuwe seizoen niet heel lang meer te duren. Zo maakte Martin Henderson, verantwoordelijk voor de rol van Jack, recent bekend dat hij weer hard aan het werk was om het vierde seizoen af te krijgen. De opnames daarvan zijn al een tijdje geleden afgerond. Gedacht wordt dan ook aan een release nog in het eerste half jaar van 2022.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?