Laatste nieuws over Netflix

Brandende vragen voor Fate: The Winx Saga seizoen 2

Netflix heeft Winx in een nieuw jasje gestoken. De serie was vroeger te bekijken als een kinderserie op Nickelodeon, maar is door Netflix omgezet in een live action verhaal. Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga liet ons echter achter met aardig wat vragen. Mocht er een tweede seizoen van de serie worden besteld, dan zouden we daarin graag antwoord krijgen op de onderstaande brandende vragen.

1. Heeft Rosalind nu de leiding?

Aan het einde van het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga zagen we hoe de feeën terugkeerden naar school. Daar was inmiddels echter aardig wat veranderd. Directrice Dowling is vermoord en inmiddels heeft Rosalind de leiding overgenomen. De grote vraag is nu of iedereen het maar zo accepteert dat Rosalind nu de leiding heeft.

2. Worden de andere feeën ook volwaardige feeën?

De laatste aflevering van seizoen 1 bracht ook de transformatie van Bloom met zich mee. De vuurfee groeide uit tot de iconische volwaardige Winx met haar vleugels om De Verbrande uit te kunnen moorden. De grote vraag is nu of de andere Winx-feeën ook deze ontwikkeling doormaken. Gaan we Aisha straks bijvoorbeeld ook mét vleugels zien?

3. Wordt Sky herenigd met zijn vader?

De slotaflevering bracht ook de terugkeer van Andreas, de vader van Sky met zich mee. Al die tijd heeft Sky gedacht dat zijn vader was omgekomen, maar niets is minder waar. Zullen de twee nu wel een band opbouwen of zal Sky het zijn vader niet vergeven dat hij al die tijd geen contact met hem heeft gezocht.

4. Gaat Sky proberen om Silva te redden?

Rosalind heeft er alles aan gedaan om Silva uit de weg te ruimen. Hij heeft hem laten oppakken voor een poging tot moord op Andreas. Zal Sky nog proberen om Silva, de man die hij als tweede vader zag, proberen vrij te krijgen? Of zal hij zijn mentor nooit kunnen vergeven?

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?