Laatste nieuws over Netflix

Breaking Bad-fan neemt voorbeeld aan drugsbaron Walter

Dat Breaking Bad een razend populaire serie is was al bekend. Maar zijn er nou zelfs fans die een voorbeeld nemen aan Walter White, de hoofdrolspeler van de serie? De serie Breaking Bad is onder andere te zien op Netflix.

Walter is in de serie scheikundeleraar met een vrouw en een kind. Het stel verwacht vervolgens een tweede kind en op dat moment blijkt dat Walter longkanker heeft en dat het einde van zijn leven in zicht is. Als kostwinner van het gezin wil Walter zijn vrouw en kinderen een onbezorgde toekomst geven. Om in korte tijd voor zijn dood veel geld in het laatje te brengen besluit hij een drugsnetwerk op te zetten, met behulp van een oud-leerling.

Onlangs gaf Breaking Bad een prijs weg aan een fan. De prijs hield een bezoek aan de set in en de fan mocht ook aanwezig zijn bij een aantal opnames van de serie. De prijs werd uiteindelijk gewonnen door Ryan Lee Carrol en wat blijkt nu? Carrol bezit zelf ook een drugsnetwerk, ontdekte Wired.com. De man uit Florida werd samen met nog twee andere mannen onlangs opgepakt en wellicht is Walter een inspiratie geweest voor Carrol en co. “Als je met Breaking Bad start, kun je niet meer stoppen met kijken. Het is net zo verslavend als de meth die in de serie gemaakt wordt”, gaf Carrol eerder al aan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?