Laatste nieuws over Netflix

Breaking Bad-film komt eerst naar Netflix

Tot op heden is er nog niet veel bekendgemaakt over de aankomende Breaking Bad-film, maar daar is nu verandering in gekomen. The Hollywood Reporter is erachter gekomen dat de film eerst bij Netflix zal verschijnen. Pas later zal de film worden uitgezonden bij AMC. Ook is duidelijk geworden dat het verhaal van de film draait om Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Netflix en AMC

Het was de laatste tijd afwachten wie als eerst aan de slag zou mogen met de Breaking Bad-film: Netflix- of de AMC-kijkers. Afleveringen van de serie waren tenslotte altijd eerst te zien bij AMC en pas later te streamen via Netflix. Voor de film worden de rollen omgedraaid.

Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan liet bij zijn Emmy-ontvangst in 2013 al weten dat Breaking Bad zonder Netflix waarschijnlijk nooit zo succesvol was geworden. “Ik denk dat Netflix ons in de lucht heeft gehouden. Niet alleen staan we hier, ik denk dat de serie niet eens langer dan twee seizoenen had geduurd. Het is een nieuw tijdperk en we hebben geluk gehad dat we de vruchten ervan konden plukken.”

Meer details over Breaking Bad-film

Tot op heden is er nog niet heel veel bekend over de Breaking Bad-film, maar iedere keer worden iets meer details bekend. Zo zou de film een vervolg zijn op de serie en speelt Jesse Pinkman (Aaron Paul) de hoofdrol. De film wordt geschreven en geregisseerd door Gilligan. Hij wordt bijgestaan door Mark Johnson en Melissa Bernstein, die eerder ook hielpen met Breaking Bad en Better Call Saul. Het is nog onduidelijk of Walter White (Bryan Cranston) en Mike Ehrmentraut (Jonathan Banks) ook te zien zullen zijn in de film.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als de Breaking Bad film op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?