Laatste nieuws over Netflix

Breaking Bad spin-off uitgesteld tot begin 2015

De Breaking Bad-fans vielen rond maart dit jaar in een zwart gat. Toen werd het restant van het vijfde seizoen van de hitserie toegevoegd, maar daarna was het toch echt uit met de pret. De serie is ten einde, maar toch gloorde er hoop, want er wordt een spin-off gemaakt. Eerder schreven we dat de verwachting was dat de eerste aflevering van de spin-off Better Call Saul in het voorjaar online zou verschijnen, maar nu het inmiddels al zomer is blijkt dat de lancering van de serie is uitgesteld.

Een spin-off is een serie die voortkomt uit een al bestaande serie, in dit geval Breaking Bad. Better Call Saul zal zich afspelen vóór Walt het verkeerde pad op gaat. De serie zal gaan over Saul Goodman, de advocaat van Walt in  Breaking Bad. In het verleden was hij echter geen advocaat, maar een maffiabaasje en daar zal het verhaal over gaan. Enige tijd geleden werd ook bekend dat Mike Ehrmantraut uit Breaking Bad, gespeeld door Jonathan Banks, ook een rol krijgt in Better Call Saul.

De verwachting is nu dat Better Call Saul begin 2015 van start zal gaan. Naast dit slechte nieuws was er ook goed nieuws. Er komt namelijk ook een tweede seizoen van Better Call Saul.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?