Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton kan acht seizoenen krijgen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Bridgerton. Het eerste seizoen van de Netflix-serie werd als kerstcadeau toegevoegd aan het aanbod. Het is echter niet uit te sluiten dat daar in de toekomst nog heel wat seizoenen van bij gaan komen. Al is het voor nu eerst nog wachten op de bevestiging voor een tweede seizoen.

Julia Quinn

Het verhaal van Bridgerton is gebaseerd op de romans van Julia Quinn. Daardoor is de kans dat de productie van Shondaland nog een aantal jaar loopt vrij groot In de boekenreeks van Julia Quinn zijn namelijk liefst acht romans verschenen. De eerste daarvan The Duke and I alias De Ongetrouwde Hertog ging over Daphne Bridgerton en gold als de basis van het eerste seizoen van de Netflix Originals.

Het verhaal van het tweede seizoen is daardoor ook al bekend. In het tweede boek, The Viscount Who Loved Me alias De Verliefde Graaf, wordt namelijk Daphne’s broer Anthony gevolgd.

Acht kinderen

Maker Chris Van Dusen hoopt de kans te krijgen om de boeken te volgen, zo gaf hij aan in een interview met Collider. “Omdat dit een gezin is van acht kinderen en er acht boeken zijn, zou ik me graag concentreren op het vertellen van de verhalen en liefdesverhalen van alle Bridgerton broers en zussen”, gaf Van Dusen te kennen. En of dat acht seizoenen gaan zijn? “Dat zou ik geweldig vinden. Bij succes zou dat geweldig zijn.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?