Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-acteur reageert op pijnlijk vertrek Regé-Jean Page

Ruby Barker, verantwoordelijk voor de rol van Marina Thompson in Bridgerton, heeft zich uitgesproken over het vertrek van Regé-Jean Page uit de serie. Het kwam voor fans als een grote shock toen duidelijk werd dat Page niet meer terug zou keren in de serie. Ruby Barker begrijpt zijn keuze echter wel, vertelde ze aan Express.

Duke of Hastings

Regé-Jean Page was in het eerste seizoen van Bridgerton verantwoordelijk voor de rol van Simon, beter bekend als de Duke of Hastings. We zagen hoe hij verliefd werd op Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en hoe de twee uiteindelijk de trotse ouders werden van een kindje. Fans die hoopten dat Simon ook een rol had in het tweede seizoen van de serie, kwamen al snel bedrogen uit. In het tweede seizoen draait het tenslotte niet meer om Daphne en Simon, maar om Daphne’s broer Anthony. Voor Simon is dan ook geen rol in seizoen 2.

Begrijpelijke keuze

Ruby Barker snapt de keuze van Page wel. “In het begin verraste het me, maar daarna eigenlijk niet meer. Niemand wil een type worden of vast zitten aan iets. Hij deed zijn werk en hij deed het goed. Ik denk dat Regé het recht heeft om vrijgelaten te worden en te verkennen”, gaf ze aan.

“Weet je wat? Wat heeft Regé nog meer te bieden? Ik denk best veel. Ik denk dan ook dat het heel spannend wordt om te zien wat er met zijn carrière gaat gebeuren.” Ondertussen wachten we op de release van het tweede seizoen van Bridgerton. Een releasedatum daarvoor is nog niet bekendgemaakt.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?