Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-auteur verliest vader en zus bij tragisch ongeluk

Verschrikkelijk nieuws voor de schrijfster van Bridgerton. Julia Quinn schreef een hele boekenreeks over de Bridgerton-broers. Via Instagram maakte ze recent bekend dat het in haar privéleven verschrikkelijk gaat. Ze verloor zowel haar vader als jongere zus bij een tragisch auto-ongeluk.

Tragisch ongeluk

Julia Quinn, de schrijfster van de Bridgerton-boeken, schreef bij een eerbetoon aan haar vader het volgende: “Ik ben mijn vader en mijn zus verloren. Omdat een horecabedrijf zijn lading niet vastzet en tassen op de snelweg verliest. Omdat een chauffeur van een pick-up reed terwijl zijn alcoholpromillage bijna drie keer de wettelijke limiet was. Ik ben mijn vader verloren en ik heb geen zus meer met wie ik kan rouwen”, schrijft ze totaal gebroken op Instagram.

Striproman

Julia Quinn was de laatste tijd bezig geweest met het schrijven van een striproman. Dat deed ze samen met haar zus Violet Charles die werkzaam was als cartoonist. De graphic novel moest worden opgedragen aan hun vader Steve Cotler. “Het zal nog steeds aan onze vader worden opgedragen. Het zal geen verrassing meer zijn, maar ik zou graag denken dat hij vermoedde dat we het zouden doen. Hij kende ons zo goed, hij was onze vader.”

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?