Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-favoriet Regé-Jean Page steunt hercasting voor zijn rol

Regé-Jean Page is door veel fans van Bridgerton in het hart gesloten. Hij vertolkte in het eerste seizoen de rol van Simon Basset, de Duke of Hastings, en het kwam als een grote teleurstelling toen bleek dat hij niet terug zou keren in het tweede seizoen. Nu blijkt dat hij het niet erg zou vinden als zijn rol in Bridgerton aan een ander vergeven zal worden. Dat vertelt hij aan Variety.

Hercasting

Regé-Jean Page had in het eerste seizoen van Bridgerton een belangrijke rol toen zijn karakter trouwde met Daphne (Phoebe Dynevor). Fans hoopten dat hij ook in de vervolgseizoenen terug zou keren, maar dat zit er niet in. Het plan was om hem slechts één seizoen aan Bridgerton te binden. Inmiddels zit zijn agenda zo vol, dat Page het niet erg zou vinden als zijn rol een hercasting krijgt.

Nieuwe acteur

Page blijkt het tweede seizoen van Bridgerton helemaal niet gekeken te hebben. Hij heeft het idee dat de ontwikkeling van Simon compleet is en dat er voor hem dan ook geen reden meer is om weer terug te komen in Bridgerton. Mocht het zover komen dat de makers zijn rol willen recasten zodat fans een gelukkig koppel te zien krijgen, dan vindt hij dat geen enkel probleem.

“Ze zijn vrij om te doen wat ze willen. Shonda Rhimes en ik hadden een geweldig gesprek aan het einde van seizoen 1. We zijn blij met hoe we het personage hebben gebracht.”

Recast

Mochten de makers inderdaad kiezen voor een hercasting, dan heeft Screenrant alvast een aantal kanshebbers op een rijtje gezet. Zo denkt het medium aan Lucien Laviscount, Alfred Enoch, Nick Sagar of Adis Hodge. Laviscount is momenteel te zien in Emily in Paris als Alfie. Enoch werkte op zijn beurt eerder samen met Shonda Rhimes bij How To Get Away With Murder. Sagar speelde eerder al Kevin in The Princess Switch en Hodge is bekend als Hwakman in de DCEU.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?