Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton krijgt spin-off over Queen Charlotte

Bridgerton krijgt een spin-off op Netflix. Nadat recent duidelijk werd dat we een tweede, derde en zelfs vierde seizoen mogen verwachten van het kostuumdrama, is nu ook duidelijk dat er een spin-off gemaakt wordt. In de spin-off komen we meer te weten over Queen Charlotte en haar jeugd.

Queen Charlotte

Bridgerton is bij Netflix binnen no time uitgegroeid tot een groot succes. Naast dat we de komende jaren aan de slag kunnen met de liefdesverhalen van de broers en zussen Bridgerton, komen we ook meer te weten over andere personages. Met een speciale spin-off draait het om het originele verhaal van Queen Charlotte en haar jeugd. De limited serie zal ook een kijkje bieden in de levens van de jonge Violet Bridgerton en Lady Danbury. Shonda Rhimes gaat aan de slag met het script.

Rap tempo

“Veel kijkers kenden het verhaal van Queen Charlotte nog niet voordat ze naar Bridgerton kwam en ik ben blij dat deze nieuwe serie haar verhaal zal vertellen en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden”, vertelde Bela Bajaria van Netflix. “Shonda en haar team breiden het Bridgerton-universum zorgvuldig uit zodat ze de fans kunnen blijven voorzien van hoge kwaliteit content en de stijl waar ze van houden. Door nu alvast de komende seizoenen te plannen en voor te breiden, hopen we een bepaald tempo aan te kunnen houden.” Daarmee zouden de nieuwe seizoenen van Bridgerton in rap tempo achter elkaar naar Netflix kunnen komen.

Bridgerton universum

Duidelijk is dat het Bridgerton universum in rap tempo is uitgebreid. Het eerste seizoen van het kostuumdrama verscheen eind 2020 op Netflix en werd in de eerste week na de première door liefst 63 miljoen huishoudens bekeken. Het duurde dan ook niet lang tot een tweede seizoen werd besteld en afgelopen april werd duidelijk dat er ook een derde en vierde seizoen zou verschijnen. Nu komt daar met een spin-off nog een extra verhaal bij.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?