Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-maker verklapt: Keert Regé-Jean Page dan tóch terug?

Het eerste seizoen van Bridgerton groeide op Netflix uit tot een groot succes. Dat had deels te makken met de acteurs die te zien waren in het eerste seizoen. Toen duidelijk werd dat er voor Simon Basset (Regé-Jean Page) een rol was weggelegd in het tweede seizoen, leidde dat tot een hoop teleurgestelde reacties. Nu heeft maker Shonda Rhimes laten weten of we Page ook nog terug zien in Bridgerton.

Simon Basset

Rhimes heeft genoten van het eerste seizoen van Bridgerton. “Wat ik geweldig vond, was dat we deze krachtige, opwindende, geweldige romance hebben gecreëerd. En dan, voor één keer op tv, zouden ze een nog lang en gelukkig leven hebben”, gaf ze te kennen.

Toen echter duidelijk werd dat Page niet te zien zou zijn in het tweede seizoen, leidde dat tot heel wat teleurstelling. “Ik denk niet dat ik had verwacht dat iedereen er zo op zou reageren. Mijn veronderstelling was dat mensen wisten van romans… Ik overschatte veel. Mensen raken echt heel erg gehecht aan koppels. En ik denk dat dat succes betekent, maar ik begrijp hun wanhoop ook wel.”

Terugkeer

Rhimes sluit niet uit dat Page ooit nog terugkeert in de serie. De verwachting is tenslotte dat Bridgerton maar zo acht seizoenen kan draaien en misschien zelfs nog wel langer. Zou Page in al die tijd echt nooit meer terugkeren? “Ik denk het niet en dit is waarom… Hij is een enorme ster. Het idee dat we Regé in het verhaal zouden schrijven om op de achtergrond te blijven staan, dat klopt voor mij niet helemaal. Wat zou hij doen?” Daarmee lijken we inmiddels definitief een streep te kunnen zetten door de terugkeer van Page in Bridgerton. Mede ook omdat hij eerder zelf al toegaf een terugkeer niet echt te zien zitten.

➡ Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?