Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-makers moeten op zoek naar nieuwe opnameplek

De makers van Bridgerton zijn op problemen gestuit. Eerder werd al duidelijk dat de makers op moesten boksen met de makers van The Crown voor de opnameplekken. Om dat probleem op te lossen, hadden de makers van Bridgerton het vizier gericht om het bouwen van een set in Sunninghill Park voor het derde en vierde seizoen. Dat project is nu stil komen te liggen.

Bezwaar

Volgens de Daily Mail hebben de makers van Bridgerton het project stil moeten leggen vanwege klachten van de lokale bevolking. Volgens verschillende rapporten hoopten de makers gebruik te kunnen maken van Price Andrew’s voormalige Berkshire huis. De plannen daarvoor lagen al klaar.

Zo hadden er twee fictieve herenhuizen gebouwd moeten worden en hoopten ze daarnaast op een winkelgalerij, een theehuis en een steegje. De set had gebruikt moeten worden voor vijf jaar en was in ieder geval bedoeld voor seizoen 3 en 4. Na klachten van de lokale bevolking zijn de producten echter teruggedrongen naar de tekentafel.

Problemen

Een bron zou aan The Sun verteld hebben: “Dit is een hoofdpijndossier voor de producenten, omdat het niet makkelijk is om perfecte plekken te vinden om te filmen. Ze hadden al uitgebreide plannen klaar om te bouwen. Het idee was om decors te maken voor grote huizen en zalen die te zien zijn in Bridgerton, dat zich afspeelt in het Londen van de negentiende eeuw. Gelukkig is het tweede seizoen al in volle gang. Dit zou de locatie zijn geweest voor seizoen drie en vier, dus ze hebben nog wat ademruimte.”

Afwachten

Het is dan ook afwachten hoe het zal verlopen voor Bridgerton. De opnames van seizoen 2 zijn inmiddels in volle gang, maar een releasedatum daarvoor is nog niet bekend. Ondertussen is al duidelijk dat er ook een derde en vierde seizoen komt. Daarnaast heeft Netflix ook een spin-off aangekondigd waarin het draait om Queen Charlotte.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?