Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-opnames stilgelegd vanwege coronabesmetting

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn stil komen te liggen door een coronabesmetting. Het is al de tweede besmetting op de set in een korte periode. Door de positieve coronatest moest iedereen getest worden. Daarnaast zorgde de besmetting voor een ‘logistieke nachtmerrie’.

Besmetting

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton waren de afgelopen weken in volle gang. Daar kwam verandering in toen bleek dat iemand het coronavirus had opgelopen. Daarop werd meteen besloten om de opnames stil te leggen en alle cast- en crewleden te laten testen. De positieve test leidde gelijk tot heel wat problemen rondom de productie van de serie.

Voor Bridgerton is namelijk een enorme cast en crew nodig. Als daar één iemand besmet raakt, moet er meteen alles aan worden gedaan om te voorkomen dat het virus nog verder uitbreekt. “Vervanging zoeken zorgt voor een logistieke rompslomp. Iemand in isolatie plaatsen, betekent namelijk dat die persoon op korte termijn vervangen moet worden en dat is niet altijd mogelijk”, liet een insider weten aan The Sun.

Regels nageleefd

Hoe de besmetting heeft kunnen plaatsvinden, is voor nu nog een groot raadsel. Een insider liet tenslotte weten dat Netflix veel moeite heeft gedaan om ervoor te zorgen dat alle nodige maatregelen van kracht waren. Nadat de opnames afgelopen vrijdag weer werden hervat, is de productie nu opnieuw stil komen te liggen vanwege een nieuw coronageval. Het is voor de makers dan ook een flinke uitdaging om de opnames dit seizoen in goede banen te leiden.

Bridgerton seizoen 2 op Netflix

Het is dan ook nog de grote vraag wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met Bridgerton seizoen 2. Voor nu wordt rekening gehouden met een release ergens in 2022. Nog voordat de opnames van het tweede seizoen van start gingen, werd al duidelijk dat er ook een derde en vierde seizoen zal volgen.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?