Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton seizoen 1 had eigenlijk een ander einde!

Het eerste seizoen van Bridgerton heeft veel kijkers in zijn greep gehouden. Aan het begin van het jaar groeide de serie uit tot een grote hit op Netflix. In het slotstuk van seizoen 1 werd duidelijk dat Nicola Coughlan, verantwoordelijk voor de rol van Penelope Featherington, tegelijkertijd ook Lady Whistledown is. Nu blijkt dat er ook een compleet ander einde is gefilmd.

Ander einde

Coughlan is de trotse actrice achter Lady Whistledown, maar dat was nog geen garantie. “Ze wisten niet dat ze dat in seizoen 1 zouden onthullen. Ze hebben dat meerdere keren aangepast”, vertelt Coughlan. “Er was zelfs een compleet ander einde opgenomen. Het was een nieuwe opname in juli waar ze een ander einde hadden opgenomen. Ze wilden het laten lijken alsof het Cressida Cowper was.”

Eerder verklapte Coughlan al dat ze in eerste instantie niet eens wist dat haar karakter in de boeken ook Lady Whistledown is. “Ik was al bezig met lezen, maar de informatie kwam niet snel genoeg. Dus ik ontdekte het op Reddit of zo. Ik las: ‘Penelope blijkt Lady Whistledown te zijn’ en ik dacht: wat? Las ik dat verkeerd? Ik sprak Chris, de showrunner, en vroeg: ‘Ben ik Whistledown?’ En hij zei ‘ja'”, vertelde Coughlan in februari.

Bridgerton seizoen 2 op Netflix

Inmiddels wachten fans van Bridgerton volop op het tweede seizoen van de serie. De opnames van seizoen 2 zijn in volle gang. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend, maar wel is al duidelijk dat het niet bij twee seizoenen blijft. De serie is nu al vernieuwd voor een derde en zelfs vierde seizoen.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?