Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton seizoen 2: Meer Lady Whistledown, Penelope én Colin

Nicola Coughlan is bezig met haar laatste opnames voor het tweede seizoen van Bridgerton. Tegenover RadioTimes vertelde ze het één en ander over de opnames. Daarnaast blijkt dat we in seizoen 2 veel meer te weten komen over Lady Whistledown en over de relatie tussen Penelope en Colin.

Opnames bijna afgerond

Voor Coughlan zitten de laatste opnames van het tweede seizoen er bijna op. “Ik zit nu in mijn laatste week van de opnames van Bridgerton. Dus ik ben nu letterlijk op weg naar de set. Ik schiet nu al deze grote, zware, dramatische dingen voor de finale”, gaf de actrice te kennen. Wat dat precies gaat zijn, is natuurlijk nog een verrassing. Wel blijkt dat Lady Whistledown een belangrijke rol speelt in het tweede seizoen van de serie.

Lady Whistledown

In het eerste seizoen werd duidelijk dat Penelope Featherington verantwoordelijk is voor de rol van Lady Whistledown. In het tweede seizoen komen we meer te weten over het geheime leven van Lady Whistledown. “Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat je dat doet. En weet je, die laatste momenten van seizoen één waren slechts een glimp van haar leven. Ik denk dat je in het tweede seizoen ziet hoe het wordt gemaakt en wat er allemaal gebeurt. Ik voelde me heel gelukkig toen ik het script kreeg voor het tweede seizoen. Wanneer je een acteur in een serie bent en ze je zoveel goede dingen hebben gegeven.”

Daarnaast blijkt dat het dubbelleven van Penelope ook gevolgen gaat hebben. Haar vriendschappen komen daardoor mogelijk in gevaar, onder meer die met Colin Bridgerton. “Ze heeft tegen letterlijk iedereen in haar leven gelogen en ik denk dat je daar de gevolgen van gaat zien. Ze komt volwassener uit seizoen 1. Ik denk dat ze denkt dat ze veel meer een vrouw van de wereld is dan ze eigenlijk in werkelijkheid is.”

Penelope en Colin

“En Penelope en Colin Bridgerton, je gaat hun relatie meer verkennen. Ze zijn dichter naar elkaar toegegroeid sinds de laatste keer dat we zien gezien hebben.” Seizoen 2 zal ook veel meer drama met zich meedragen dan we gewend zijn. Wij kunnen dan ook niet wachten tot seizoen 2 op Netflix verschijnt. Naar alle waarschijnlijkheid gebeurt dat op zijn vroegst pas begin volgend jaar.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?