Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton-ster binnenkort te zien in nieuwe erotische thriller op Netflix

Phoebe Dynevor keert binnenkort terug op Netflix. We kennen haar inmiddels allemaal als Daphne uit Bridgerton die haar hart verloor aan Simon Basset. Binnenkort vertolkt ze echter de hoofdrol in een totaal andere titel. Samen met Alden Ehrenreich schittert ze in een nieuwe erotische thrillerfilm genaamd Fair Play.

Thriller

Na het grote succes van onder meer 365 DNI en Oscuro Deseo is Netflix binnenkort terug met een gloednieuwe erotische thriller. Het gaat om Fair Play. De film vertelt het verhaal van een koppel genaamd Emily en Luke dat samenwerkt bij een hedgefonds. De twee hebben alles op een rijtje. Zowel op hun werk als in hun relatie gaat alles vlekkeloos. In het geheim verloven de twee zich. Als Emily kort daarna de baan te pakken krijgt waar Luke al langere tijd op aasde, komt hun relatie onder hoogspanning te staan.

Veel voor betaald

Netflix is erin geslaagd om de rechten van Fair Play aan te kopen. Daarvoor kwam het in een flinke strijd verwikkeld. De film was tenslotte zo’n groot succes tijdens zijn première op het Sundance Film Festival, dat meerdere streamingdiensten hoopten de titel binnen te halen. Netflix betaalde er uiteindelijk maar liefst 20 miljoen dollar voor, omgerekend ruim 18 miljoen euro.

Fair Play op Netflix

In Fair Play is een hoofdrol weggelegd voor Phoebe Dynevor (Bridgerton). Zij wordt bijgestaan door Alden Ehrenreich (Oppenheimer). Ook komen onder meer Eddie Marsan (V for Vendetta), Sebastian de Souza (The Borgias), Rich Sommer (Mad Men) en Geraldine Somerville (Harry Potter) voorbij. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de erotische thriller. Vanaf 13 oktober zie je de volledige film op Netflix.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?